Vykradnuté potraviny, dopravná nehoda v Zbojnom

23.11.2006 Celý región

Vykradnuté potraviny:\r\nPolicajti z Ľubotína vyšetrujú krádež vlámaním do predajne potravín v obci Šarišské Jastrabie, okr. Stará Ľubovňa.
Zatiaľ neznámy páchateľ sa do predajne vlámal v noci z utorka na stredu. Po vypáčení zámkov na mreži a vchodových dverách ukradol z potravín okrem finančnej hotovosti aj mäsové výrobky, cukrovinky či alkohol a cigarety. Majiteľovi predajne vznikla celková škoda 47 000. - Sk. Privolaní policajti na mieste zaistili osobné auto Škoda 120 v ktorom sa nachádzal ukradnutý tovar.

Z utorka na stredu boli vykradnuté aj potraviny v obci Spišský Štiavnik, okr. Poprad.
Aj tu zatiaľ neznámy páchateľ najprv odstránil zámky na mreži a následne vypáčil vchodové dvere. Z predajte ukradol alkoholické nápoje, cigarety, ale aj údeniny, ovocie či mliečne výrobky. Celkovo vznikla poškodenému majiteľovi potravín škoda 40 153. - Sk. Prípad vyšetrujú policajti z Hranovnice.

Dopravná nehoda v obci Zbojné:
Humenský policajný vyšetrovateľ obvinil z prečinu ublíženia na zdraví 37 ročného muža z obce Zbudské Dlhé, okr. Humenné.
Obvinený muž viedol včera v čase okolo 11:00 h po ceste v obci Zbojné (okr. Medzilaborce) v smere na Humenné osobné auto Škoda Octavia. V dôsledku nevenovania sa vedeniu vozidla a situácii v cestnej premávke pri prejazde pravotočivej zákruty prešiel do protismeru, kde sa zrazil s oproti idúcim autom GAZ. Následkom zrážky utrpel jeden z cestujúcich v GAZe ťažké zranenia s dobou liečenia 5-6 mesiacov a ďalší cestujúci utrpel ľahké zranenia s dobou liečenia do 7 dní. V Octavii sa ľahko zranili vodič aj dvaja spolujazdci. Ich zranenia si vyžiadajú dobu liečenia 7-21 dní. Vodič GAZu vyviazol z nehody bez zranenia. Celková hmotná škoda bola vyčíslená na 400 000. - Sk. Alkohol u vodičov nebol zistený.
 

Vyberte región

mark